NL - FR - EN - DE - IT

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u. Gesloten op zon-en feestdagen. Maandag op afspraak.

Gezien het grote succes, is het aan te raden een afspraak te maken voor een testrit, dit om lange wachttijden te vermijden.

U mag ons daarvoor gerust contacteren op het volgend nummer  : +32 472 40 13 38.

 

MG B

verkocht

Merk MG
Model B
Type cabrio
Bouwjaar 1962
KM 37316 miles
Cilinderinhoud 1800
Versnellingen manueel
Stuur links gestuurd

Samengevat: Volledig gerestaureerd, prachtig en rijklaar. Fotos van de restauratie vindt u hier Wagen van dit eerste productiejaar (volledig origineel) zijn praktisch onvindbaar. Deze lepeldeur is echt van top tot teen gerestaureerd maar de kenner zal er wel een paar restauratiefouten in vinden (oa alignment motorkap, kap-neerklap systeem (jonger maar makkelijker). Dit zijn details die het gebruik en de perfectie niet verstoren. Een unieke kans om te profiteren van de investering van de vorige eigenaar en jarenlang zorgeloos te genieten van deze prachtige wagen.

Deze wagen is net binnen bij Oldtimerfarm te Aalter, wij zijn gespecialiseerd in verkoop in opdracht van collectiewagens en zijn dan ook fier U deze auto te mogen aanbieden. Voor een uitgebreide beschrijving kunt U steeds naar de zeer uitgebreide fotoreportage kijken op onze site en voor meer info contact opnemen met Xavier of Olivier op 0032 .472 401 338.

Lees meer