NL - FR - EN - DE - IT

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u. Gesloten op zon-en feestdagen.
Maandag op afspraak.

      

 Events - Oldtimerfarm 

 Bezoek ons op Prewar Days Kortrijk 9-11/12/2022 

    Aarzel niet om ons te contacteren via e-mailinfo@Oldtimerfarm.be of bel het nummer +32 472 40 13 38

Jobs

Wil je graag werken in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringd wordt door mensen met dezelfde passie?

Elke dag is anders bij Oldtimerfarm met een op én top familiale sfeer. Wij bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een GSM, maaltijdcheques, ecocheques etc. Tenslotte zorgen wij voor een goeie work-life balans.

Mechanieker gevraagd

Jouw dag als mechanieker

Als mechanieker binnen de boeiende wereld van de oldtimers draag jij mee de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de restauraties aan oldtimers.

Van zodra het werkorder is opgemaakt kom jij ‘in the picture’. Je stelt een eerste diagnose en maakt in de mate van het mogelijke een eerste inschatting van het werk.

Vervolgens ga je aan de slag. Je reviseert zowel de motor als de versnellingsbak. Je spoort elektrische problemen op en weet ze nauwgezet te herstellen. Je stelt carburatoren af en verwisselt de banden, indien nodig.

Je geeft steeds voldoende informatie mee zodat alle nodige onderdelen tijdig kunnen worden besteld. Je communiceert vlot omtrent eventuele wijzigingen in de vooropgestelde planning. 

Jouw profiel

Je hebt een eerste ervaring als mecanicien achter de rug én je hebt interesse om je verder te verdiepen in de mechanica van oldtimers waarvoor je een echte passie hebt. Je bent een rasechte teamplayer, die ervan houdt om op een zelfstandige manier oldtimer per oldtimer af te werken.

What’s in it for you?

Je komt terecht in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringd wordt door mensen met dezelfde passie. Elke dag is anders in deze ondernemende organisatie met een op én top familiale sfeer. Wij bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een GSM, maaltijdcheques, ecocheques etc. Tenslotte zorgen wij voor een goeie work-life balans. Meer info? Stuur gerust je cv door naar dagmar@mens.be

Solliciteren