NL - FR - EN - DE - IT

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u. Gesloten op zon-en feestdagen.

Maandag op afspraak. 

      

 Events - Oldtimerfarm 

     Aarzel niet om ons te contacteren via e-mailinfo@Oldtimerfarm.be of bel het nummer +32 472 40 13 38

Jobs

Wil je graag werken in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringd wordt door mensen met dezelfde passie?

Elke dag is anders bij Oldtimerfarm met een op én top familiale sfeer. Wij bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een GSM, maaltijdcheques, ecocheques etc. Tenslotte zorgen wij voor een goeie work-life balans.

Mechanieker gevraagd

Jouw dag als mechanieker

Als mechanieker binnen de boeiende wereld van de oldtimers draag jij mee de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de restauraties aan oldtimers.

Van zodra het werkorder is opgemaakt kom jij ‘in the picture’. Je stelt een eerste diagnose en maakt in de mate van het mogelijke een eerste inschatting van het werk.

Vervolgens ga je aan de slag. Je reviseert zowel de motor als de versnellingsbak. Je spoort elektrische problemen op en weet ze nauwgezet te herstellen. Je stelt carburatoren af en verwisselt de banden, indien nodig.

Je geeft steeds voldoende informatie mee zodat alle nodige onderdelen tijdig kunnen worden besteld. Je communiceert vlot omtrent eventuele wijzigingen in de vooropgestelde planning. 

Jouw profiel

Je hebt een eerste ervaring als mecanicien achter de rug én je hebt interesse om je verder te verdiepen in de mechanica van oldtimers waarvoor je een echte passie hebt. Je bent een rasechte teamplayer, die ervan houdt om op een zelfstandige manier oldtimer per oldtimer af te werken.

What’s in it for you?

Je komt terecht in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringd wordt door mensen met dezelfde passie. Elke dag is anders in deze ondernemende organisatie met een op én top familiale sfeer. Wij bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een GSM, maaltijdcheques, ecocheques etc. Tenslotte zorgen wij voor een goeie work-life balans. Meer info? Stuur gerust je cv door naar xavier@oldtimerfarm.be

Solliciteren

All round administratief medewerker

Oldtimerfarm is een bedrijf gevestigd in Aalter. Gespecialiseerd in het verkopen, restaureren en onderhouden van exclusieve oldtimers en collectiewagens van 1908 tot 2000. Ze zijn dé referentie binnen hun segment.

Binnen hun groeiverhaal zijn zij vandaag op zoek naar een all round administratief medewerker.

 

Wat krijg jij als onze all round administratief medewerker ?

 • Je komt terecht in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringt wordt door mensen met dezelfde passie.
 • Elke dag is anders in deze ondernemende organisatie met een op én top gedreven werksfeer binnen een uniek kader.
 • Wie bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een I phone, GSM-abonnement, maaltijdcheques, ecocheques etc. Je werkt 38u per week in een filevrije omgeving.
 • Naast een stevige opleiding ‘on the job’ krijg je ook de mogelijkheid om extern een aantal opleidingen te volgen.

 

Een dag in het leven van onze all round administratief medewerker ?

Als administratief medewerker ondersteun je de managers van Oldtimerfarm op organisatorisch en administratief vlak.

 • Je ontvangt onze klanten op een professionele manier en brengt ze in contact met de zaakvoerder.
 • Je coördineert en draagt je steentje bij in de administratieve flow en het beheer van alle administratie en klantencontacten van Oldtimerfarm.
 • Je staat in nauw contact met de klant en vraagt de nodige documenten op waar nodig.
 • Je ondersteunt bij de opmaak van documenten.
 • Je levert je bijdrage aan de verdere optimalisatie van onze bedrijfsprocessen.

 

Wat verwachten wij van onze all round administratief medewerker?

 • Je bent al in aanraking gekomen met administratie, hetzij door studies, hetzij door ervaring.
 • Je werkt efficiënt en stelt vlot prioriteiten. Je bent daarbovenop een krak in het organiseren en structureren. Je timemanagement skills gecombineerd met people skills maken van jou een uitstekende professional en teamspeler. Je kan goochelen met verschillende dossiers op verschillende niveaus (verkoop; events, ontvangst,…) door elkaar en je gaat met voldaan gevoel naar huis na een intensieve dag.
 • Kennis van de Franse taal en een gezonde interesse in (oude) wagens is een voordeel

What’s in it for you?

Je komt terecht in de boeiende wereld van oldtimers waar je omringd wordt door mensen met dezelfde passie. Elke dag is anders in deze ondernemende organisatie met een op én top familiale sfeer. Wij bieden je een mooi loon met tal van extralegale voordelen zoals een GSM, maaltijdcheques, ecocheques etc. Tenslotte zorgen wij voor een goeie work-life balans. Meer info? Stuur gerust je cv door naar xavier@oldtimerfarm.be

Solliciteren