NL - FR - EN - DE - IT

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u. Gesloten op zon-en feestdagen.

Maandag op afspraak. 

  Bezoek ons op Techno Classica Essen / 3 april - 7 april 2024 !

  

Events - Oldtimerfarm

Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: info@oldtimerfarm.be of bel het nummer +32 472 40 13 38

Over Oldtimerfarm

Oldtimerfarm is een verkoopsorganisatie gespecialiseerd in het verkopen van collectiewagens in opdracht

Onze website, Oldtimerfarm.be is de virtuele showroom met de wagens die op dit moment op onze boerderij te koop staan.
Het zijn allemaal wagens van mensen die besloten hebben de verkoop van hun geliefde oldtimer aan ons uit te besteden.

ONZE FILOSOFIE

Een oldtimer is niet alleen een vervoermiddel met een een mooie vorm; dikwijls geeft het ook de typische manier van leven van zijn tijd weer.
Op deze manier is elke rit met een oldtimer ook een vlucht in het verleden, soms de stille wens van velen om iets terug te proeven van zijn kindertijd.
Bij zonneschijn door de velden rijden in een oldtimer met open dak, of zelfs maar met de ramen open, alleen of in de context van één van de vele georganiseerde trips, geeft een heel speciaal en exclusief gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid dat zelden geëvenaard wordt.
Eens je deze sensatie hebt gevoeld laat je de passie niet snel terug los.
Het is niet altijd evident om het juiste voertuig in de gewenste staat te vinden. Dikwijls worden kandidaat kopers kenners zwaar teleurgesteld bij het fysiek bezoeken van een aangeboden wagen. Daarom is het onze betrachting om de bij ons aangeboden wagens op een zo correct mogelijke manier te beschrijven en aan te bieden ook voor mensen die minder thuis zijn in de oldtimerwereld.

IS UW OLDTIMER TE KOOP?

Graag bieden wij U onze diensten aan voor het verkopen van Uw collectiewagen. Onze professionele stalling-verkoop zal ongetwijfeld ook voor U goede resultaten kunnen halen. Hierbij vindt U alle mogelijk uitleg en antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem het rustig door of neem onmiddellijk contact op voor een mondelinge uitleg.

HISTORIEK

Er was eens een vruchtbare weide nabij een grote boerderij te Aalter. Op deze weide speelde begin de jaren ’80 een jongentje met zijn dinky toy autootjes. Gepassioneerd door de stalling en de bescherming tegen de elementen van de natuur had hij een ondergrondse tunnel gemaakt om de wagens in op te bergen.

Op een mooie dag riep zijn mama hem voor een vieruurtje. Kort daarop begon het te regenen en mocht het jongentje niet meer naar buiten om zijn auto’s te halen.
Twintig jaar later werden bij grondwerken de wagens ontdekt. Deze waren echter uitgegroeid tot volwaardige oldtimers. Het was op die magische vruchtbare plaats dat Xavier besloot om oldtimerfarm vorm te geven.

Eventjes serieus nu. Jarenlang actief in het oldtimermilieu en verschillende clubs werd Xavier geconfronteerd met twee problemen: ten eerste een uitdeinende collectie van vader waaruit moest verkocht worden wegens plaatsgebrek en de problemen daaruit volgend en ten tweede ontgoocheling op ontgoocheling voor wagens waarin hij zelf interesse had om aan te kopen, die werden beschreven als ‘in goede staat zijnde’doch bij bezichtiging bijna de naam wagen niet waardig waren. Daarop besloot hij naar Frans en Nederlands model een organisatie te beginnen waarbij mensen hun collectiewagens kunnen brengen om te verkopen om op een correcte manier te laten verkopen.

Oldtimerfarm  Oldtimerfarm

Oldtimerfarm  Oldtimerfarm