Veelgestelde vragen (FAQ) en afspraken

Wat is het adres?

Lobulckstraat 9, 9880 Aalter. Tel. 0032 9 396 74 84.

Oldtimerfarm bevindt zich op twee minuten van afrit Aalter van de E40-snelweg. Bij de afrit van de snelweg, volg Deinze en sla na 3 km linksaf naar Lobulckstraat nr9.

Wat zijn de openingstijden?

Oldtimerfarm is geopend zonder onderbreking van 10:00 tot 17:00 uur. Ook op zondag de 10de.

Zijn jullie open op zondag?

Normaal gesproken niet, maar voor een speciale verkoop zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur.

Hoeveel auto's worden er te koop aangeboden?

De verkoop omvat iets meer dan 50 auto's die niet online staan. Ze zijn allemaal interessant geprijsd. Tijdens uw bezoek aan onze verkoop kunt u ook de andere auto's in onze showroom bekijken en kopen, we hebben er meer dan 300.

Is deze verkoop een veiling?

Nee, dit is geen veiling. Alle auto's zijn voorafgaand aan de verkoop ge nspecteerd en dit inspectierapport wordt gedeeld met potenti le kopers. Alle auto's zijn geprijsd, de eerste die de gevraagde prijs biedt, kan de auto definitief kopen. Auto's worden strikt verkocht zoals ze zijn, maar dat betekent niet dat kopers niet weten wat ze kopen. Naast het inspectierapport dat ter beschikking wordt gesteld, is een bezoek en inspectie op de hefbrug mogelijk, evenals een proefrit. De gevraagde prijzen liggen allemaal onder de marktwaarde, dit in combinatie met het feit dat de koper weet wat er aan de auto moet worden gedaan, maakt deze verkoop zo interessant.

Zijn de prijzen onderhandelbaar?

We hebben ons best gedaan om de auto's tegen de laagst mogelijke prijs aan te bieden. Als u echter vindt dat zelfs dat te hoog is, kunt u ons een bod doen. We zullen uw bod overwegen en na de eerste verkoopsweek bij u terugkomen voor zover er niemand anders de gevraagde prijs geboden heeft in tussentijd.

Moeten de auto's onmiddellijk worden meegenomen?

Nee, dit is wel een pop-up verkoop, maar Oldtimerfarm biedt ook stalling aan. Die kan gratis zijn in geval van aankoop voor de tijd die de koper nodig heeft om te komen en op te halen.

Kunnen jullie de auto bij mij thuis afleveren?

Ja, we kunnen wereldwijd leveren tegen kostprijs.

Wanneer kan ik langskomen?

De verkoop begint op maandag om 10:00 uur op 4 maart en het offline gedeelte eindigt op zondag 10 maart om 17:00 uur. De overgebleven auto's worden vanaf 11 maart online aangeboden. Natuurlijk kunt u ook op de 10de komen om alle auto's te bekijken die te koop zijn. Vanaf de 11e worden de overgebleven auto's online te koop aangeboden.

Kan ik de auto's bekijken met een rolstoel?

Natuurlijk, er is geen discriminatie bij Oldtimerfarm en alles is voorzien van gemakkelijke toegang, dus een rolstoel zou geen probleem moeten zijn. Binnen in de gebouwen kunnen de auto's echter zeer dicht bij elkaar worden opgeslagen, wat het moeilijk kan maken om er doorheen te komen. Onze excuses hiervoor.

Mag ik mijn hond(en) meenemen?

Natuurlijk, we zijn zelf dierenliefhebbers en alle honden zijn welkom. Bedenk wel dat we ook onze eigen honden op het terrein hebben. Goed opgevoede honden kunnen vrij rondrennen op het gras en spelen met de andere aanwezige honden. Binnen geven we de voorkeur aan rust en moeten honden bij voorkeur aan de lijn of dicht bij de eigenaar blijven.

Kan ik de andere auto's die Oldtimerfarm te koop heeft inspecteren en kopen?

Natuurlijk, alle andere auto's zijn te koop, geprijsd en de toegang is gratis.

Kan ik ook toegang krijgen en bezoeken als ik niet meteen wil kopen?

Iedereen is meer dan welkom om te bezoeken. Er is geen toegangsprijs. Er is geen parkeergeld. Er is geen verplichting om te kopen. Het enige wat we in ruil verwachten is een goed humeur, vriendelijkheid en respect voor de auto's en wat we doen.

Kan ik ter plaatse een auto kopen?

Natuurlijk, het doel van onze verkoop is om de auto's te verkopen. Als u er een wilt verwerven, bent u van harte welkom om dat te doen. U krijgt een bestelcontract en wordt gevraagd een aanbetaling te doen.

Heb ik een bedenktijd als ik een auto blokkeer en de verkoop stop?

Zodra u besluit een auto aan te schaffen, er een reservering op te maken en de verkoop te stoppen door een contract te ondertekenen en een aanbetaling te doen, is de verkoop definitief. Mocht u ervoor kiezen om de aankoop niet door te laten gaan, dan verliest u uw aanbetaling.

Wat is de aanbetaling om een auto te blokkeren?

De minimale aanbetaling om een auto te blokkeren is 500. We geven er de voorkeur aan dat u dit per kaart betaalt. We accepteren dit ook contant, u wordt gevraagd om direct 15% van de waarde van de auto te betalen binnen 24 uur en het resterende bedrag binnen vier dagen.

Hoe kan ik een auto kopen?

Als je ge nteresseerd bent in een van de auto's, kun je een van onze medewerkers vragen om het aan je te laten zien. We zullen het op de lijst zetten en mogelijks starten en een testrit maken als je de aankoop dan wil voortzetten, zullen we een contract opstellen dat de verkoop formaliseert, er zal een aanbetaling van je worden gevraagd voordat je het contract ondertekent.

Moet ik de wagen meteen meenemen?

Nee, we kunnen de auto voor je bewaren gedurende de afgesproken periode. We kunnen ook onze opslagservice voorstellen voor langdurige opslag.

Kan Oldtimerfarm de auto voor mij bewaren en wat zijn de kosten?

De kosten van opslag zijn 75 per maand, exclusief btw en extra services.

Ik bevind me buiten Belgi , kan ik een van deze auto's kopen en kunt u deze naar mij verzenden?

Ja, we kunnen leveren aan uw voordeur tegen kostprijs.

Wat als de auto arriveert nadat ik deze heb gekocht en ik hem niet meer leuk vind?

Mocht je ervoor kiezen om een auto te kopen en later terugkomen op die beslissing, dan kun je altijd het team van Oldtimerfarm vragen om de auto namens jou weer te verkopen.

Wat is de levertijd?

Over het algemeen worden auto's binnen Belgi binnen een week geleverd.

Zijn er een "klaarmaak" -kosten?

Nee, er is geen extra kosten. Auto's worden verkocht tegen de lage prijzen waarvoor ze worden geadverteerd in deze speciale verkoop. Ze worden ook strikt verkocht zoals ze zijn. Dat betekent dat als de batterij stuk is, we dit zullen vermelden en we deze niet zullen vervangen v r de levering.

Kun je me helpen de auto op een trailer te laden?

Er rust een grote verantwoordelijkheid op het laden van auto's. We zijn natuurlijk specialisten en helpen je graag met advies over hoe je een auto moet laden, maar we kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor het bedrijf of een van onze teamleden. We hebben een kleine voorraad riemen die te koop zijn voor degenen die ze thuis vergeten zijn of niet het juiste materiaal hebben.

Kan ik in de buurt overnachten als ik op bezoek kom?

We kunnen een gastenkamer in de buurt aanbevelen.

Kan ik mijn trailer, vrachtwagen, bestelwagen of camper op de parkeerplaats parkeren?

Je bent van harte welkom om te komen met elk voertuig dat je wilt, we hebben voldoende faciliteiten om ook 's nachts te parkeren. Je kunt je trailer 's nachts op onze faciliteiten parkeren, je kunt komen met de vrachtwagen of elk ander voertuig dat je wilt, uiteraard aanvaarden we geen verantwoordelijkheid voor wat er op onze parkeerplaats gebeurt.

 

Met vriendelijke groeten / Kind regards/ Meilleures salutations/ Cari saluti/ Freundliche grusse,

Xavier Molenaar - Owner -  OLDTIMERFARM bv

+32 (0) 472 40 13 38 . info@oldtimerfarm.be  . www.oldtimerfarm.be

Oldtimerfarm Bvba showroom *new* Lobulckstraat 9 9880 Aalter

Facturatie Steenweg op Deinze 51C B-9880 Aalter BTW BE 0886.122.516

Languages: Nederlands, Fran ais, English, Deutsch, Italiano.